C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Jun 18, 2013
My Super Handsome Jeremy Sumpter:)

Assalamualaikum everybody! Bonjour!:)

Hey hey hey. Haha. Long time no see. Haha. Kay itu tipu. Baru hari tu Qi update entry tangkap leleh hari tu kan? Haha. Hari ni kan, Qi nak story pasal antara mamat terkacak kat dunia. Haha. Masa dia kecik dia comel plus handsome. Sampai Qi boleh ada hati kat dia. Woaah. Tengok? Sampai ada hati tau. Haha. Tapi betul, dia handsome sangat. Haha. Wanna see his handsome face, guys? Okay then. Tapi tapi tapi, jangan ada yang nak sangkut kat dia eh. He's mine. Ahah.

This is the latest picture of Jeremy Sumpter:)

Jeremy Sumpter. Who is he? Haha. Dia ni pelakon. Siapa pernah tengok Peter Pan 2003? Dia lah Peter Pan dalam cerita tu. Handsome tau. Muka dia lain? Memang la. Sebab masa dia jadi Peter Pan tu umur dia 13 tahun. Yang kat atas ni umur dia dah 24 tahun. Memang lah lain sikit. Dia sangat2 handsome. Hik2. Nak tengok lagi gambar dia yang ummpphh. Handsome gitu. Okay let me show you.

 Uuu. Yang ni handsome kan?

Kalau tak silap yang ni gambar dia muda sikit. Hee. Okay, taste Qi memang pelik sikit eh. Mata dia tu mengancam. Haha. Belum tengok bila senyum. Aumm menggoda seh. Haha. Rambut serabai dia pulak AAaaaa. Handsome. Haha. Tapi Qi suka gila tengok masa umur dia 13. Cute gila. Haha. Tapi senyuman tu, Auwww memang menggoda gila. Haha. Muka dia photogenic gitu. Bila blur nampak handsome. Bila marah pun nampak handsome. Bila dia tidur, ouhh so handsome. Rasa macam nak peluk je. Upss. Terlebih sudah.  Haha. Bila sedih, dengan Qi2 sekali rasa nak nangis. yela bila tengok mata dia berair, ouh so sad. Belum lagi masa dia happy. Sangat2 handsome tau. Dalam cerita Peter Pan, Qi suka part kat dalam gambar kat bawah ni. Gambar first, ouhh yang tu dia sangat menggoda. haha. Gambar yang second pulak. Ouuhh. Sedih. Tapi lepas tu sweet gila. Haha


Haha Qi dah tengok cerita ni berpuluh kali da. Tak bosan pun. Sebab ada mamat handsome, Si Jeremy Sumpter ni. Ahah. Dalam cerita Peter Pan ni, ada dua ayat yang satu Peter Pan sebut. And satu lagi yang Wendy sebut yang memang Qi suka gila.

Peter Pan ada sebut ni ,

One girl's worth more than 20 boys.

Yang Wendy pulak sebut,

This BELONGS to you. And ALWAYS will.(And then they kiss)
Okay thats all about my super handsome Jeremy Sumpter :) Daa. Au Revoir:)



4:08 PM •
PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD