C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Apr 16, 2015
B E S T FR I E N D S ♥



HEY! Assalamualaikum.

Lama dah kan Qi tak coret coret. Hee. Busy gila kut. Assignment berderet ni. Al maklumlah nak dekat final. haha. Ni pun sebenarnya Qi ada test besok. Tapi sebab ada cerita yang memang takleh tunggu Qi blogging juga lah malam ni.

Macam ni, petang tadi scroll fb baca dekat page lupus and me. And then saja baca kat diorang yang ada seorang mak ni anak dia dah meninggal tahun 2009 lepas 21 tahun suffered with lupus. Lepas tu cerita cerita lah dengan diorang. Suddenly sorang tu nangis. Maybe sebab Qi ada cakap tinggal 2 bulan nak puasa, sempat ke nak ganti puasa. Pasal bila nak puasa je mesti dapat lemah gila. Qi pun tak ingat ada ke Qi sebut pasal mati. Bila tengok member Qi tu nangis, Qi pun rasa nak nangis lah. puas lah duk pujuk dia. Dia ada cakap sepanjang 21 tahun hidup, ni first time dia ada kawan yang sakit cam Qi. Terharu kut. Maybe jugak sebab dia tau condition Qi. Mana taknya. Masa TOT hari tu, Sir Nazrul ada cakap depan dia, kawan awak ni boleh mati bila-bila je tau. Well, actually semua orang pun boleh mati bila bila je. Tak kira lah orang tu berpenyakit ke apa ke kan. Orang sihat pun boleh mati on the spot kalau Allah nak tarik nyawa orang tu. Tengah gelak pun boleh mati kalau Allah dah takdirkan gitu. But the main point kat sini, Qi jarang jumpa orang macam ni. Qi dulu tak rapat dengan diorang. Baru start rapat last sem. Maybe sebab Qi bukan jenis jarang gila spend time dengan member kut. 

Btw, this saturday BFF Qi dari f1 dulu nikah. Dia nikah pagi, tapi Qi tak dapat datang sebab pagi tu ada chemo. Petang tu Qi ingat nak jugak pergi. BFF kut. Kawan gila baik punya rapat dekat Raja Ali dulu. Hopefully sabtu ni takde halangan untuk Qi pergi. In shaa Allah. Okaylah Qi nak ciou dulu. Mau tidur. Hahaha. Good Night!

2:59 AM •
PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD