C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Jan 21, 2015
Pemergian Kak Naddy T.T

Assalamualaikum,


Hari ni dapat satu berita sedih. Kak Nadiah dah pergi tinggalkan dunia untuk selamanya. Sebab cancer. Kak Nadiah, someone yang aku kenal masa kat saujana. Pernah ada konflik pasal Kak Naad dulu. Tapi semuanya okay dah. Sekejap je. Maklumlah masa tu baru form 2. Mentah lagi. 

Tak sangka begitu cepat pemergian arwah. Timbul rasa takut , rasa sedih dalam diri ni. Terus teringat pasal mati. Mati? Siapa tak takut kan? Lagi lagi kalau amal ibadat masih tak cukup lagi. Mungkin lepas ni aku pula. Who knows right? Ajal Maut ditangan Allah S.W.T. Tugas kita kumpul amalan secukupnya untuk dibawa kesana.

Tadi masa sembang dalam group St4e, La ada cakap, " korang kalau sakit bagitau ". Sebak pulak hati aku. Kalau aku, aku bukan taknak bagitau tapi aku taknak orang simpati atas aku. Terasa diri lemah bila orang kesian kan kita. hm.

Semoga arwah Kak Wan Nurul Nadiah bt Wan Rahim ditempatkan dikalangan orang beriman. Moga roh mu dicucuri rahmat. In shaa Allah. Amin. Moga syurga tempatmu kak nadiah.

12:07 AM •
PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD