C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Sep 16, 2013
L I F E in K E L A N T A N :)

Assalamualaikum. Bonjour!

Hee. Gila lama kan Qi tak update. Sorry la. busy la. Bukan busy dengan apa, tapi sebab Qi sekarang dah further study in my degree kan, tu yang tade masa sangat tu. Hee. Okay now Qi dah officially jadi student UMK. Hee. Tahun ni intake ramai. 1084 students. Besok yang second intake pulak masuk. 

Life kat sini? Not bad la. Sini dekat dengan bandar so tade lah rasa awkward sangat. Ngee. Hari nie tade kelas, so Qi dengan the roommates hang out la. Pergi Pasar Siti Khadijah. Lunch kat sana. Dah lama gila tak makan laksam. Tadi try la. Tapi tak habis lah. Sebab dulu pernah rasa sekali je. Tapi ta ingat Syira ke Kak Naad yang bagi. Haha. Murah seh. Sepinggan RM2.00. Sama dengan Laksa. RM2.00 jugak. Hee pastu round-round jumpa orang jual macam-macam. Qi pun beli macam biasa. Kacang gajus. Hee. Ingat nak beli Pistachio sekali tapi mahal la pulak.

Lepas  tu pergi lah KB Mall pulak. Jalan-jalan kat sana. Masuk F.O.S. Masuk kedai buku. Qi jumpa dua buku ni, buku 50 shade bla bla (lupa tajuk dia) dengan The Da Vinci Code. Nak beli. Tapi fikir bajet tak banyak, tak jadi lah. Jalan-jalan lagi sekali roommate ajak masuk kedai sony. Sekali nampak Vaio punya lappy. Pehh lawa gila wa cakap lu. haha. Seriously lawa. Touch screen. Windows 8. The best part is warna putih dengan warna pink dia lawa gila ouhh. Tapi tapi harga dia RM2000++ la. 

Then dalam 4 something I guess, kitorang dah gerak balik. Rancangan Qi nak ke bank pun boleh lupa. Haha. Sampai je bilik, terus membongkang. Penat sangat. Mana tak nya, nak pergi KB Mall kena tukar-tukar bas. hee.

Tapi best lah sebab ni first time jalan-jalan kat Kelantan. First time hang out dengan the roommates yang gila-gila otai-otai:)

11:35 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD