C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Jan 1, 2014
2 0 1 4




Hey. Selamat tahun baru. Selamat menghadapi tahun 2014. Um. Malam ni, sebenarnya aku tanak pun cerita benda sedih2. Tapi, nak cerita jugak boleh tak?

Sebenarnya, aku rindu sangat nak tengok the real fireworks. Kira da berzaman jugak lah. Ceh, tade lah berzaman. Cuma dengan family lah da berzaman tak tengok fireworks. Mana tak nye, sejak duk matrik tak dan nk tengok ngn family. Tapi tapela dapat jugak tengok dengan member kan. Tapi paling sedih masa 31 ogos ngan hari ni la. Masa 31 ogos tak dapat tengok sebab masa tu dekat kelantan. Hari ni pulak ayah keje. Mak busy. Nak bukak sekolah kan. Dari tingkap bilik memang harapan lah nak nampak fireworks. 

Kan best kalau sekarang dapat tengok fireworks. Tau tak aku siap pernah berangan tau , kalau ada org nak purpose aku nanti, dia buat surprise siap ada fireworks bagai. Ohh alangkah indahnya. Tapi macam harapan jela kan. Takpela. um. Ampun. Ingat cerita 2014 ni nak cerita happy happy sikit. Tapi choi, awal2 dah cerita sedih2. Tapewla. Aku nak blah dulu. Nak mimpi2 fireworks malam ni. Tak dapat tengok depan mata, tengok dalam mimpi pun jadilah eh. Selamat malam!:)

12:34 AM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD