C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Nov 24, 2012
. P O S T F O R Y O U .

Assalamualaikum..


Hey2. How's your day guys? Mesti best kan? Hmm tapi hari Qi hari ni taklah sebest macam korang. Semalam Qi tak dapat night wishes. So, I hope that I'll get a morning wishes. But.. hmm. Okay, macam ni ceritanya. Last night Qi bukak fb.Saje2 bukak sebab dah lama gila tak bukak.

Qi bukak fb ex Qi sebab nak tengok still ada ke gambar Qi dengan dia. Alhamdulillah dia dah delete semua gambar kitorang. SEMUA okay. Then saje2 lah merayap tengok profile orang lain. Then Qi teringat pasal fb lama Qi. Qi pun bukak then tengok semua gambar2 Qi yang lama tu. Then Qi bukak profile dia. Saje nak tengok gambar2 dia. Sebab rindu dia sangat. Then bukak lah photo dia.

Qi tengok gambar2 dia. Qi sangat2 suka gambar dia masa konvo. Sebab gambar tu sangat2 memberi inspirasi. Serious ta tipu. Hmm, awak2, saya pinjam gambar tu eh. Nanti bila saya dah berjaya saya pulangkan balik ye. Then Qi bukak lah album dia. And then Qi nampak satu video. Ya, dia nyanyi satu lagu. Qi dengar sampai habis. Not bad lah suara dia. Dia je yang suka merendah diri.Hmm. Then saje la baca comment. And suddenly mata ni tertangkap dekat perkataan sayang. Hmm I'm not really sure whether what I'm thinking is true or not. Hmm at first, Qi relax je. And then suddenly.. Tup Tup Tup. Okay, do you get it?

Qi tak rasa pun yang Qi jealous. But kalau bukan sebab jealous apa lagi kan. Then Qi fikir balik kenapa Qi nak jealous. And suddenly he called me. He asked me about my tweet. Qi cerita lah kat dia but Qi banyak cover. Takkan lah Qi nak terang2 bagitahu dia yang Qi jealous. Memang taklah. Then suddenly fon mati. Don't know why. Qi try call balik. tapi dia tak angkat. So, Qi fikir mesti ada something ni. Lagipun cara dia cakap pun macam entahlah. Then ada tweet masuk fon.Tengok lah bawah ni.



Qi tahu Qi salah. Sebab Qi tak terus terang. But Qi malu. Thats why Qi tak terus terang. Lepas tu Qi tidur. Bangun pagi Qi tengok banyak tweet masuk. Tweet dari dia. No morning wish. Nothing. Just that tweet that....hmm Okayla, Qi bagitahu benda sebenar. Ya , I'm jealous. So, can you accept it? Can you accept that I'm jealous. Okay, Qi dah terus terang. Maaf sebab Qi tak mampu nak cakap semalam. Qi tak tahu macam mana nak cakap semalam. Seriously Qi pun tak tahu kenapa Qi boleh jealous sampai macam tu sekali. Maybe sebab Qi dah mula sayang. I'm sorry.



Saya dah terus terang di atas.



Listening to Superman by Taylor Swift




2:38 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

FUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD