C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Feb 2, 2013
Goodbye 2012 and Welcome 2013

Assalamualaikum, Bonjour.



Dah lama kan Qi tak update. Sorry la. Lately ni Qi busy sangat. Dengan UPS, aktiviti college. Ni pun baru start mid sem break. baru ada masa nak update. Btw Selamat tinggal 2012. Selamat datang 2013. Okay, Qi tahu agak terlambat untuk wish welcome to 2013 but takde la lambat mana pun kan. Baru bulan Februari. Haha

Okay, Qi takde benda nak cakap pasal tahun baru ni. Apa yang Qi tahu Qi nak cuba ubah diri ni supaya jadi yang lebih baik. Now, nak cerita pulak pasal college Qi. Qi dah dapat result muet Qi. okay it was super damn it. Hmm, Qi decide nak retake balik muet. Okay, so, my Speaking test start on 19th of February until when tak ingat. Hee. And my Listening, Writing and Reading start on March. Just wish me luck ya.

Now about my UPS. UPS baru je habis kelmarin. hee. Senang? Not really ahh. But banyak jugak masa nak get prepared actually. Yela bayangkan, khamis cuti maulidurrasul. Jumaat class macam biasa. Sabtu sampai isnin cuti lagi. Selasa start UPS. Hee. Tapi tipulah kalau Qi kata 24 hours dengan buku kan? Qi dengan roommate ada jugak tengok movie. Hari isnin tu pun sempat tengok The Hunger Games. Hee.

Okay la. Qi rasa sampai sini je kut. Sorry la cerita Qi kali ni. Next entry Qi nak cerita pasal photoshoot kat college Qi. hee. Qi nak ciou dah ni. Nak pergi rumah nenek. Ada kenduri. Au revoir :)

2:39 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD