C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Mar 1, 2013
Makan Hati

Assalamualaikum. Bonjour.

Hey guys. Morning. Yesterday was the bad day ever for Qi. Qi dah tak boleh tahan. Terlalu lama Qi makan hati. Qi tak pernah makan hati sampai macam ni. Ni first time Qi rasa teruk gila. Okay dia dah nasihat kan Qi. But still feel the same this morning.

Air mata asyik bertakung tunggu nak mengalir. Qi sebenarnya jenis senang nak memaafkan orang even tak pernah ucap kat mulut. Tapi kalau asyik kena je. Memang sape je yang boleh tahan. Sekarang ni tahap Qi makan hati dah critical.  Means take time jugaklah nak okay. Hmm.

Thank you awak sebab stay with me malam td. Never leave me alone. Eventhough hari ni awak kena pergi kerja pagi. Kesian awak. Tak pasal je kena layan mood saya yang tak betul malam tadi. Terima kasih sangat. Walaupun cuma dapat tenangkan saya malam tadi. Saya bersyukur sebab saya masih mempunyai awak dikala saya sedang rasa macam.

Haihh berjiwang-jiwangan pulak Qi hari ni. Sekeh kang. Haa kan dah menyampah dengan diri sendiri. Padan muka. Sorry. Tahu korang mesti meluat baca entry sedih-sedih macam ni. Tp sebab cuma kat sini je tempat selamat nak coret-coret.

Okayy lah. Bye. Rendez-vous plus tard.


9:41 AM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD