C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
May 12, 2013
Being a pregnant woman for one night :)

Assalamualaikum. Bonjour! 

 Morning guys! So, hari minggu macam ni, apa plan? Takkan tade plan langsung kan? Tipu sangat tu. Okay, sebenarnya Qi nak cerita pasal mimpi malam tadi. Seronok kut apa yang Qi mimpi malam tadi.

First of all, Qi tidur awal sikit malam tadi. Kebetulan perut Qi sakit. Gastrik maybe. So, Qi pun tidur macam biasa je. Memang tade fikir pape pun malam tadi.letak je kepala terus tertidur. Pastu Qi termimpi. Qi mimpi Qi pregnant. Haha. Tu memang macam tak logik sikit. Sebab Qi belum kahwin pun lagi.hee. Tiba-tiba Qi terjaga. Qi ingat dah subuh. Qi bangun tengok jam. Baru pukul 2:45 a.m. Qi tidur balik. Tapi kali ni Qi tidur atas lantai. And Qi mimpi benda yang sama. Qi pregnant. and Qi tersedar dalam pukul 3 lebih. Oleh kerana ngantuk sangat Qi terlelap and tersedar balik pukul 4 lebih. Qi sambung jela tidur. And Qi mimpi benda yang sama. Qi rasa macam real je kut. Sebab Qi dapat rasa happy. Dapat rasa macam mana someone tu dapat anak. Even though Qi tak pernah pregnant, Qi dapat rasa tu. Rasa yang sangat bahagia dan tak dapat diungkap dengan kata. And maybe itu lah apa yang orang rasa bila mengandung. Mungkin. 

Masa bangun nak solat subuh, Qi asyik teringat pasal mimpi tu. So, lepas je solat subuh, Qi search la pasal mimpi tu kat pakcik google. hehe. And apa yang Qi jumpa. Orang kata if yang mimpi tu lelaki yang dah kahwin, maybe itu petanda kurang baik.So, better hati-hati in everything yang dia buat. Wallahualam. Tapi kalau perempuan yang belum kahwin yang mimpi dia mengandung, maybe apa yang dia inginkan tercapai. And if mimpi ramai orang pregnant, insha Allah akan beroleh harta atau wang tambahan. Itu apa yang Pakcik google bagitahu lah. hee. And one more,if yang mimpi tu perempuan yang dah kahwin maybe dia akan dapat anak. Tapi kita kan tak boleh percaya tafsir-tafsir mimpi macam ni 100%. Sebab belum tentu betul. And Qi pun anggap benda tu mainan tidur je. Hee. Okaylah. Hari ni Qi cuma nak cerita pasal mimpi Qi tu je. Okay la. I'm going to UPSI today. Ada test MEdSi. Wish me luck yaww! daaa. Au Revoir!

8:29 AM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD