C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
May 12, 2013
Dear, PARIS!:3


Bonjour! Assalamualaikum :)

Hey korang! Buat apa je? Qi bosan gila kut. Sangat dan tersangatlah bosan. Adik-adik semua kat hostel. Maybe cuti nanti baru balik. Nak lepak rumah my bestie, semua tengah struggling nak final. Nak hang out? Hang out sorang-sorang boring. Plus kocek tengah kering gila. Yelaa, kata pun diva menganggur kan. Mana nak masuk duit dalam poket ni haa. 

Haha. Sebenarnya entry kali ni nak focus pasal PARIS. Qi nak sangat pergi Paris. Yelaa, Paris kan boleh dikatakan kota bercahaya atau dikenali sebagai la Ville Lumière dalam bahasa perancis. Malah Paris sangat sinonim dengan nama Kota Cinta. So, Qi nak lah pergi sana with my loved one. hee. Honeymoon ke. Kan? Nampak tak berangan lebih ni. haha.

Seriously teringin kut. Nampaknya kena cepat-cepat kumpul duit ni. Kalau tak, memang dapat tengok dalam gambar jela. Da la orang kata Paris ni antara tempat yang paling romantik gitu. Auuchhh :3 haha. Dear PARIS, wait for us ya :) wink >.< okay la. Nak sambung tengok Sebenarnya saya isteri dia :) daaaa. Au Revoir!:3



8:42 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD