C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Apr 20, 2014
Jadi Penganggur Sementara Balik

Assalamualaikum. Bonjour! 
Hey hey! Lama gila kan Qi dah lama gila tak update blog. Last masa bulan satu. Before Qi sambung study. Oh ya! Qi sekarang dah jadi student UniKL Business School. Dah almost habis satu sem dah. Tapi Qi kena defer untuk sem ni lah. Atas sebab tertentu. Huwaaa T.T Sayang sebenarnya. Assignmment, test semua buat. Tapi start bulan dua asyik on off pergi class. So, dua dua deputy dean kat UniKL suruh Qi defer. Kata dia takut Qi tak dapat catch up. 

Qi sedih pasal nanti kena repeat enam enam subjek untuk sem ni sorang sorang. Huwaaa T.T I'm alone. Takpe, think postive Qi. Think positive. Nanti kau boleh jumpa member baru babe. Time ni lah nak tambah kawan. (Kau nampak tak ayat nak sedap hati je. Haha) Its okay Qi. It's gonna be okay. 

Cuma tu lah. Qi rasa bosan gila duduk rumah sekarang. Nak kerja tapi ayah Qi tak bagi. Pasal tengok keadaan Qi tak mengizinkan sangat kan. Takpelah. Redha. Sekarang ni kerja mengadap lappy aje tiap hari. Edit blog orang. Tolong mak Qi buat kerja kerja mak. Nasib baik Qi memang suka benda yang kena design design ni. Muehehe. 

Okay lah. Dah nak maghrib dah. Stop sini dulu. Next time Qi update lagi ye. Tapi tak dapat lah selalu nak update. Pasal takde cerita menarik pun kan? Haha. Okay lah. 

XOXO,
Au Revoir.

7:16 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD