C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Apr 22, 2014
M I S S T H E M T.T

Assalamualaikum. Bonjour!


Hai! Hm. Hari ni Qi rasa something lah. Rasa rindu gila kat makcik makcik ni. Hihi. Tiap hari stalk blog diorang kalau kalau diorang update. Tiap hari stalk twitter diorang. Padahal tak sampai sebulan pun tak jumpa. Tapi rasa rindu gila. Huwaaa T.T 

Ni nanti kalau Kak Lya dengan Ciktin baca ni mesti diorang gelak. Haha Pasal tiba tiba Qi duk post pasal diorang. Tapi memang, memang rindu gila kut. Huwaaa T.T Nak jumpa diorang kalau boleh. Tapi tak berkesempatan lagi. Okay lah. Tu je nak bagitau. KBaii~

Awak dengan awak,
Kita rindu awak berdua ni. Takpelah. Ada rezeki kita jumpa. Insha Allah. :)

XOXO,
Au Revoir.

12:18 PM •

2 Comments:

Blogger Fatin Ajrina Balia said...

Wahh , someone miss me ! Feeling proud maa . Hehe . Btw , i miss you too edar qiela :*

April 27, 2014 6:17 PM  
Blogger Qiell Kamal:) said...

Haha. Of course lerr. Bila lah nak jumpa ni haa.

April 28, 2014 7:29 PM  

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD