C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
May 25, 2014
My Story (Aku pun taktau nak letak tajuk apa. Haha)

Assalamualaikum. Bonjour!

Korang.. Lama dah kan nak story mory. Okay lah. Hari ni Qi nak story mory macam macam. Firstly, kan Qi ada bagitau hari tu yang Qi defer sem ni. Now Qi rasa memang ada hikmah Qi buat keputusan nak defer tu. Hari tu Qi defer pasal Qi dah banyak skip class. Pasal asyik sakit je. Sampai admitted dekat Sunway Medical Centre. Kena tahan 5 days. 

Orang pertama visit Qi. Ngee~

My Kesayangan hati, Kak Lya :*

Masa tu ramai yang datang visit. Yela walau tak ramai for me still ramai. Haha. Mula mula Hariz member Qi kat KMS datang pasal dia paling dekat masa tu kan. Yela dia study pun dekat Monash sana tu haa. Bukan jauh mana dari SunMed (refer to Sunway Medical Center) tu haa. Then, the next next day kut, Kak Lya, Ayu dengan Reen datang. Diorang ni classmate Qi kat UniKL. Sanggup ohh datang jauh jauh tu. Then, if I not mistaken malam tu my CINTA HATI datang visit. Seronok sangat. Dia datang tapi masa tu macam biasa lah kalau dia tak kacau Qi, tu bukan my cinta hati lah tu. Haha. Family? Of course lah everyday with me. Hihi. Then, Shu, Dee and Pidot datang visit kat rumah pasal masa tu dah discharge. On the same day, Xierra, Aien and Farah Fafa datang. Seronok Happy semua ada.

Then a few weeks later my both leg got swollen. But ingat biasa biasa je. Qi pun pergi lah berjimba dengan angah dekat PWTC. Then pergi Lowyat dengan family cari lappy semua. Then siap pergi TS with Kak Lya kesayangan hati ni. Berjalan punya berjalan suddenly rasa macam kaki berat nak jalan. Tapi masa tu Qi buat don't know aje. Amek kau, tiba tiba ada gelembung keluar air kat kaki. Dia pecah. Dua tiga hari lepas tu getting worst. Terus pergi jumpa doctor balik. Terus admitted balik. Sadis kan?

Ni masa teman Cinta Hati dinner

Xierra and Wani. Siap bagi hadiah. Thanks darl :D

Kali ni admitted for 8 days. After a month discharge kena tahan balik. Bayangkan segala novel Qi bawak habis dibaca. Siap dapat buat kan kerja mak sebab mak nak pergi kursus tak sempat siapkan kerja dia. Sampai taktau dah nak buat apa. Tapi kali ni seronok. Sebab my cinta hati datang visit banyak kali. Even though dia tu busy man. Tapi dia cuba hjugak datang. Balik kerja penat penat terus datang SunMed sebab nak teman buah hati dia yang comel ni. Siap sempat teman dia dinner semua. Then, Xierra dengan Wani datang. Bagi support semua. Tak lupa ex classmate mak masa kat sekolah dulu yang datang visit Qi. Hihi.

Thanks sebab datang tengok Qi. Thanks sebab give me support. Ohh ye, thanks jugak dekat semua yang wish get well  soon semua. Thanks. 

11:56 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD