C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
May 3, 2014
FEELINGS SUCKS


Lemahnya jari nak menulis hari ni. Bosan. Boring. Taktau nak buat apa sekarang. Hm. Entahlah. Rasa teruk sangat hari ni. Rasa macam aku lah manusia paling teruk, paling tak memahami. Aku memang macam tu eh? Hm. Entahlah. Aku memang macam tu kut. Tak reti faham orang lain. Tak pernah nak faham keadaan orang lain. Aku je yang nak orang faham pasal aku. Tapi aku taknak faham pasal orang kan?

Rasa sucks gila sekarang ni. Sebab aku rasa macam aku lah orang paling teruk. Dah lah keadaan aku yang macam ni sekarang kan. Tambah pulak rasa ni. Memang rasa macam nak ketuk-ketuk kepala kat dinding. Stress gila kut sekarang. Aku nak everything back to normal please. Aku tak boleh tanggung benda ni sebenarnya. Aku tak kuat. Aku tak boleh. Aku nak everything back to normal! Tu je. Maybe aku marah marah sebab aku stress. Maybe emosi aku yang tak stabil sekarang. Bukan senang nak face benda ni sendiri kut. Aku cuba faham. But sometimes aku tak boleh kawal diri aku. 

Takpelah. Salah aku. Patut aku ketepikan apa aku rasa ni untuk faham orang lain. KAN? Ye salah aku. Lepas ni aku cuba lah untuk faham. Cuba ketepikan apa aku rasa untuk faham orang lain. Cuba untuk tak payah fikir pasal diri sendiri. 

1:39 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD