C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Sep 7, 2014
H E L L O S E P T E M B E R

Assalamualaikum, Bonjour.

Hey, Bonjour Septembre! Uhh I know ni dah berapa hari bulan but its not too late to welcome the september right? So, Bonjour septembre! haha. 

Okay, so a few days lagi I'm turning 20. Am I ready? Naa actually not really ready yet. Tak puas lagi jadi belasan tahun. But I guess we should accept that we're growing older every year right. Ohh Qie, please do accept that you're going to be 20 okay? 

Haha actually takde benda nak post pun hari ni. Its just I'm quite bored. Yelah penganggur antarabangsa paling gojes memang gini. Haha. Keje duduk rumah goyang kaki goyang pinggul. Muahahaha

Ingat nak buat cover hari ni tapi batuk makin teruk. Susah betul nak cari time yang boleh buat cover. Batuk selsema ni selalu menghalang. Ohh ya for your infomation, batuk selsema ni dah almost 3 months dah.

But know Qie rasa macam makin kurus lah. Taktau lah mata Qie je ke or memang bebetul dah kurus. Hahaha. Okay lah dari lagi panjang panjang mengarut kat sini baik gua ciou dulu. Muahahahaha. Au Revoir!

1:02 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD