C H E E K Y L I T T L E S M I L E;
Sep 26, 2014
Uolls letak lah tajuk apa apa pun. Haha

Hello Uolls! Bonjour! haha .

Lama dah iolls tak berblogging kan uolls. Ritu iolls janji nak update time birthday iolls tapi iolls busy lah. Untuk pengetahuan uolss , iolls dah jadi one of sanggar emas punya family. Iolls sukaaaaaa gilak tau. Haha dari sebelum masuk UniKL iolls dah survey pasal sanggar emas ni. Tapi dah masuk sem 2 baru iolls berkesempatan. Walau kaki iolls ni tak kuat mana pun nak menari iolls tak pedulik. Janji iolls dapat menari. Haa gitu. Haha. Yelaa kalau iolls nak tunggu iolls ni sihat, entah entah habis belajar pun belum tentu dapat menari. Buatnya iolls pergi dulu , kempunan pulak nanti. Iolls bukan apa, dah iolls ni memang minat gilak menari. Dari kecik iolls menari. Dah lah sekarang iolls dah tak dapat sukan, kawad macam dulu jadi iolls taknak lah tak dapat menari pulak.  

By the way, Iolls sekarang training untuk flash mob untuk Havoc Youth Fiesta October nanti. Nanti datang lah dekat Padang sekolah SK Jalan Raja Muda. Alaa sebelah bangunan Yayasan Selangor Iolls tulah. Nanti iolls belanja uolls tarian iolls yang superb tu. GAGAGA. Iolls sebenarnya dah lama gila tak buat modern dance sekali hambek kau flash mob kali ni iolls buat modern dance. Baru first day training kaki iolls sakit gila. Yelaa bangun duduk bangun duduk. hahaha.

Ehh, sebenarnya iolls nak wish birthday kat iolls dalam entry kali ni. Nah happy birthday yang ke doploh. What? 20? Haha iolls dah besar dah. Dah masuk 20 series dah. And hm ni first year iolls celebrate birthday as a lupus patient. Tipulah kalau iolls tak sedih, tapi iolls rasa untuk apa nak sedih sebab Allah bagi dugaan untuk jadikan iolls lagi kuat. This year no cake no present eh ada lah present, mak iolls bagi telekung baru kat iolls. Mak iolls tau telekung iolls ni asyik hilang jee tiap kali beli baru hilang sudahnya iolls pakai telekung iolls masa darjah enam. Haha lepas tu kezen iolls kasi gelang tangan kat iolls. Iolls taknak pun celebrate birthday this year. Iolls pun takde teringin apa apa pun. Iolls cuma teringin masa yang putar balik. Iolls kalau boleh taknak ada lupus. Iolls nak sihat. Tapi yaaa iolls kena terima kan. Dah lah mengarut panjang panjang pulak. Dah lah entry iolls kali ni gedik semacam hehh. Haha Okay lah, Iolls nak sambung buat assignment iolls yang dah berapa hari tergendala tu, Bobaiiiiii.

7:21 PM •

0 Comments:

Post a Comment

Please leave some comment here♥.

PASTFUTURE
My words!


" I just wanna fly away with my heart from all the bitch for a while "
Blogger since April 2009


Status : CURRENTLY IN LOVE ❤

Tagboard

" Please Spread Your Love Here ? "


Throwback

November 2012

February 2013

March 2013

May 2013

June 2013

August 2013

September 2013

October 2013

January 2014

April 2014

May 2014

June 2014

August 2014

September 2014

January 2015

April 2015

August 2015

October 2015

December 2015

July 2016

January 2017


Credits

Full edit: Qiell Kamal
Basecode: Qiell Kamal
Photo: We Heart It
Design: Inspired by Glam Up by Sora Template

Thanks GuysXD